قابلمه مسی یادآور دوران مادر بزرگ ها می باشد که با عشق غذا درست می کردند و خبری از غذا های به اصطلاح زودپزی نبود ، و اما این فرصت دوباره مهیا شده است که غذا عطر و طعم خاصی بگیرد و وقتی وارد خانه می شویم دوباره بوی غدا ما را سرمست نماید و با خوردن غذا طعم تک تک مواد استفاده شده در غذا را بچشیم.

قابلمه مسی و چرایی استفاده از آن
ضد باکتری
ظروف مسی خاصیت ضد باکتریایی دارند زیرا میکروب ها و باکتری ها نمی توانند روی مس زنده بمانند به همین دلیل لوله های آب و دستگیره های در بیمارستانها اغلب از مس ساخته می شوند که باعث جلوگیری از انتقال میکروب ها می شود
انتقال حرارات
مس با توجه به اینکه رسانا می باشد حرارت را به حوبی انتقال می دهد و باعث می شود کل غذا دارای حرارت یکسانی باشد و تنظیم دما راحتر باشد همچنین انرژی کمتری لازم است تا غذا پخته شود.
تامین مسی مورد نیاز بدن
مس یک ماده ضروری برای بدن می باشد که بدن نمی تواند آن را سنتز کند و ما باید آن را توسط مواد غذایی تامین کنیم همچنین ظروف مسی نیز مس مورد نیاز بدن را تامین می کنند.
قلع اندود قابلمه مسی
قابلمه های مسی اغلب با قلع پوشیده می شوند که برای جلوگیری از تماس مستقیم مواد غذایی و مس استفاده می شود . با این حال آبکاری قلع به مرور زمان تغییر رنگ می دهد و کم و بیش خاکستری می شود. دلیل این امر نیز پخش یکنواخت غذا داخل قابلمه می باشد با این وجود این تغییر رنگ طبیعی می باشد و تهدیدی برای سلامتی شما نیست.برای اینکه قلع داخل قابلمه های مسی عمر طولانی داسته باشند
و زود از بین نروند سعی نکنید لکه های ظروف مسی را با سیم ظرفشویی از بین ببرید و به جای آن آب داغ داخل ظروف مسی ریخته و بگذارید به خوبی آب بخورد سپس براحتی آن را بشویید. و همچنین نباید قابلمه های مسی را مستقیم روی اجاق گاز قرار داد بخاطر اینکه نقطه جوش قلع حدود ۲۳۰ درجه سانتی گراد است , این پوشش به شدت آسیب می بیند که برای حل این مشکل می توانید
از یک شعله پخش کن استفاده نمایید.
تغییر رنگ قابلمه های مسی
زمانیکه مس گرما دریافت می کند رنگ آن به سایه های مختلف تغییر می کند که این یک فرآیند کاملا طبیعی است و تاثیر منفی بر روی مواد غذایی ندارد
ضخامت و مقاومت قابلمه های مسی
مس یک مواد نرم می باشد و ظروفی که با آن ساخته می شوند باید دارای ضخامت خوبی باشند و بخوبی چکش کاری شده باشند تا تقویت شوند